Ymke Rinsema

Mijn naam is Ymke Rinsema, ik ben geboren in 1972 als middelste in een gezin met 3 kinderen. De foto’s van mij op de site zijn genomen in de Schoorlse duinen, de plek waar ik ben opgegroeid en het grootste deel van mijn jeugd heb gewoond. Nu woon ik in Heiloo met mijn twee dochters, die ik deel met Mark, mijn voormalige partner.

Naast YMPULS Coaching ondersteun ik organisaties in de zorg- en welzijnssector bij het omarmen van verandering en in het bijzonder bij het integreren van online en offline begeleiding.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de Aikido-dojo of volg ik graag mijn neus. Dit brengt mij altijd naar heel bijzondere ontmoetingen en plekjes. Waar ik echt van aan ga? Een mooi inzicht en contact met anderen. Of dat nu een blik is, een leuk gesprek op een feestje of een intensere ontmoeting. Overal waar ik contact heb met mensen vindt beweging plaats. Vandaar dat ik mijn bedrijf YMPULS noem; je krijgt een impuls van Ymke. Natuurlijk hoop ik jou ook een keer te ontmoeten. Je bent niet voor niets op mijn site geland, toch?

Ymke Rinsema

In 2006 startte mijn ontwikkeling als coach en counselor en deze trip is nooit meer gestopt. Het is een continue (door)ontwikkeling en mijn bewustzijn en fijngevoeligheid groeien hierin mee.

Kennis en Kunde

In 2006 startte mijn opleiding voor coach en counselor bij het Europees Instituut en deze trip is nooit meer gestopt. Het is een continue (door)ontwikkeling en mijn bewustzijn en fijngevoeligheid groeien hierin mee.

In gesprek met mij vind je humor, inlevingsvermogen en compassievolle confrontatie. Mijn coaching is het krachtigst als we elkaar een paar keer zien en tussen de gesprekken wat langere tijd zit. Dan kan de impuls ook zijn werk doen.

Ik gebruik heel diverse methodes, maar de rode draad vormt jouw unieke blauwdruk volgens Human Design. Daarmee heb je een kompas in handen om mee te leren navigeren door het leven. Naast Human Design gebruik ik tijdens onze sessies een breed scala aan (gesprek)technieken om uit je hoofd te komen en zo meer in contact te komen met jezelf. Waar blokkades zijn, onderzoeken we deze en lossen op wat opgelost mag worden. Ik werk graag via je zintuigen en met energie (ki-oefeningen, emotie-matrix, EFT), prettig en concreet. Indien mogelijk neem ik je graag een keer mee de natuur in.

Als er meer nodig is, help ik je met het vinden van een goede volgende stap voor jou.

Ymke Rinsema