Wie ben ik?

Van kinds af aan ben ik nieuwsgierig geweest naar wat onze essentie nu is. In 2013 kwam ik in contact met Human Design en kreeg mijn eerste analyse. De fascinatie voor Human Design is niet meer gestopt en in december 2023 bekroonde ik tien jaar studie met de titel Internationaal Human Design Analist.

Human Design is niet alleen het kompas in mijn persoonlijke ontdekkingsreis, het is de pijler van mijn coachingspraktijk. Met meer dan 15 jaar ervaring in coaching en 8 jaar specialisatie in relatiebegeleiding, help ik je om Human Design te integreren in jouw leven en werk: steviger staan, minder energieverlies en meer ontspanning in je werk, jullie relatie en gezin.

In gesprek met mij vind je humor, inlevingsvermogen en compassie, terwijl ik je toch uitdaag om dieper te graven en echte veranderingen te omarmen.

Mijn bijdrage bestaat uit het geven van een impuls aan jouw ontwikkeling, een impuls van Ymke: YMPULS. Neem contact op om samen de mogelijkheden te ontdekken!

Ymke Rinsema

In 2013 startte mijn reis met Human Design en dit is nooit meer gestopt. Wat mij aanspreekt is de eenvoud in het toepassen en tegelijkertijd kun je hier een leven lang in leren.

Wie ben jij?

Wat er ook speelt in je leven, het begint altijd bij jezelf. Daarom start een Human Desig traject met een persoonlijke analyse van jou. Een analyse geeft je inzicht in jouw gebruiksaanwijzing en hoe deze voor jou werkt. Ik laat je kennismaken met wie jij bent: waar jouw potentie en talenten liggen en wat jouw rol is in het leven. Ook ga ik in op waar jij afgeleid raakt door je denken en waarom sommige ontmoetingen en situaties je voeden en anderen juist zorgen voor een energie lek.

Jouw gebruiksaanwijzing vormt het kompas, waarmee je beslissingen kunt nemen. Hier start jouw experiment in het ontdekken hoe jouw beslissingen die voor jou correct zijn jouw leven verbeteren. Het klinkt simpel, maar het daadwerkelijk uitvoeren is nog niet altijd eenvoudig.

Vervolgens kun je je ook verdiepen in wie jij bent in relatie tot anderen, bijvoorbeeld jouw partner, jouw kinderen of je collega’s.

Ymke Rinsema