Human Design is een logische beschrijving van jouw unieke levensenergie, samengevat in een visuele kaart. Met deze kaart heb je een gebruiksaanwijzing in handen, die je helpt los te komen van een mentaal gedreven leven. Jouw kaart is een energetische blauwdruk van jou en  geeft informatie over jouw talenten, vaardigheden en potentie, maar ook over waar jij gemakkelijk energie lekt of anderszins beïnvloedbaar bent.

Zo’n kaart kent een enorme diepte en is niet gemakkelijk ‘te lezen’. Gelukkig hoeft dit ook niet en kun je met een eenvoudige gebruiksaanwijzing gaat experimenteren met het maken van keuzes volgens jouw unieke design. Hoe meer je jouw gebruiksaanwijzing volgt, des te beter zal jouw leven uitlijnen. Je gaat de juiste mensen ontmoeten, meer energie overhouden, meer voldoening ervaren, erkenning krijgen, kortom, meer jezelf zijn.

De gebruiksaanwijzing is simpel, het toepassen ervan is een reis.

Mijn eigen trip in de Human Design startte bijna 8 jaar geleden en sindsdien heb ik meerdere trainingen gevolgd. Ik ben nu ruim een jaar in opleiding tot analist en hoop deze in 2023 af te ronden. Het werken met de principes van Human Design vormt de rode draad in alles wat ik doe. Zolang ik in opleiding ben, zal ik diepere analyses aanbieden via een gecertificeerde analist uit mijn netwerk.

Wil je meer weten over Human Design of mijn trip als intuïtieve manifesting generator? Inge Hoogerheiden heeft een mooie podcast opgenomen over Human Design en ervaringen van mensen die al langer in hun proces zitten.

Zij interviewde mij een paar maanden geleden. Luister hier naar het gesprek tussen ons, beiden intuïtieve manifesting generators.

Human Design Bodygraph