Workshop Ken je Kompas (groep)

Waarom een kompas?

Je maakt een groot deel van je leven keuzes over waar je woont, met wie je omgaat, hoe je je relatie vormgeeft, etcetera. Twijfel je weleens of de keuzes die je maakt ook de beste versie van jou laten zien? Of lek je ergens energie?

In een workshop van 2,5 uur introduceer ik de wereld van Human Design. Human Design kijkt naar levensenergie en hoe deze door jou heen stroomt. Het geeft je een kompas om te navigeren door het leven.

De workshop bestaat uit een eerste luchtige kennismaking met Human Design en krijgt uitleg over hoe je jouw kaart kunt lezen, de energietypen, energiecentra en jouw eigen strategie. Je gaat naar huis met jouw eigen kaart en kompas, waarmee jij jouw experiment kunt starten.

Voor wie?

Deze impuls kan zomaar het startsein zijn om een nieuw pad in te slaan en jouw unieke wijze van krachtig kiezen te gaan ontdekken. Of je bent gewoon nieuwsgierig en wilt kennismaken met Human Design en niet meteen een hele analyse ontvangen.

Als je meer wilt, kun je aansluitend meedoen met het ‘Krachtig Kiezen Programma’, deze sluit aan op de workshop ‘Ken je Kompas’.

Meer informatie aanvragen

Praktische informatie

Er worden maandelijks workshops georganiseerd vanaf vier personen. De kosten zijn €75,- per persoon.

De ruimte is groot genoeg om rekening te houden met de COVID-maatregelen.